[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1550516278879{background-color: #fbf3f2 !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Sedinte foto copii ~ Sedinte foto nou nascuti ~ Sedinte foto maternitate ~ Sedinte foto de familie

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ce va veti aminti?

Copilaria este o etapa, dar amintirile dureaza o viata. Este bucuria noastra sa va oferim cele mai frumoase amintiri importalizate in fotografii, de la fotografii cu burtica de gravida la pretioasele fotografii cu nou nascutii, dar sa nu uitam de fotografiile de familie, care sunt atat de valoaroase.

Ne gasiti in Bucuresti, chiar la Universitate, locul unde momentele prind viata, unde fotografiile se pregatesc cu drag pentru a ajunge amintiri pentru anii urmatori.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_single_image image=”1927″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Timpul trece foarte repede iar echipa XFOTO va ofera amintiri frumoase printr-o sesiune foto in studio.

Fotografia de maternitate, fotografia de nou nascuti, fotografia de copii si fotografia de familie este uimitoare, arata un moment, o amintire, un loc.

Vreti sa aveti cele mai frumoase amintiri?

Spunem povestea familiei voastre prin imagini frumoase, prin fotografii pline de naturalete, portrete pe care voi si copii le veti adora.

Fotografia de familie arata o poveste. Fie ca aveti un nou nascut, un copil zambitor, sau un adolescent, rezultatul fotografiilor de familie pun intr-o lumina unica legatura voastra.

Daca peste 20 de ani, copii de azi vor arata fotografiile realizate in Studioul XFoto, inseamna ca ne-am facut bine treaba pentru ca munca nostra este pentru tine si pentru ei.

Va invitam sa explorati site-ul nostru pentru a va face o idee completa despre tot ce noi incercam sa va oferim ca amintirile sa ramana vii, atunci cand momentul prezent va fii departe.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_section full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1550494359123{margin-right: 20px !important;margin-left: 20px !important;background-color: #fbf3f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”1924″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

SEDINTE FOTO MATERNITATE

Minunea vietii, un moment incredibil, uluitor…
Exista cu adevarat o legatura speciala intre mama si copilul ei nenascut.
Este greu să descrii emoția pe care o poți capta în timpul unei sedinte foto de maternitate; o mamă mângâindu-si ușor burta, privind cu iubire copilul ei nenăscut. Tatăl, sărută delicat bebelușul, simțind deja un sentiment de mândrie imensă. Sentimentul de mirare în ochii unui copil, încă încercând să înțeleagă că un nou frate sau soră este în interiorul burții mamei.

Considerăm că este datoria noastră să surprindem aceste momente incredibile într-un mod plin de emotie.

Obiectivul nostru este să vă prezentăm o selecție de imagini care vă vor lasa impresionati.

În studioul nostru din Bucuresti folosim un amestec de lumina artificiala cu lumina naturala împreună cu tehnicile post-producție, pentru a crea o artă fotografică deosebită.

Vă rugăm să luați legătura din timp pentru a vă putea programa sesiunea între saptamanile 30-34 săptămâni ale sarcinii. Partenerii și frații sunt invitati sa participe la sedinta foto.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Vezi portofoliu fotografia de maternitate” shape=”square” color=”sandy-brown” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fxfoto.ro%2Fstudio%2Fsedinte-foto-maternitate%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1550494497799{margin-right: 20px !important;margin-left: 20px !important;background-color: #f2eae8 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”1925″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

SEDINTE FOTO NOU NASCUTI – NEWBORN

Cresc atat de repede…
Primirea noului nascut, este unul dintre cele mai importante si incredibile momente din viata noastra, dorim ca aceste momente sa ramana captate in fotografii.

Credem că fotografia este un lucru uimitor are puterea de a vă transporta în acele momente incredibile, pentru a readuce emoțiile pe care le experimentăm într-un anumit moment al vieții noastre.

Aceste imagini vor fi unele dintre cele mai pretioase amintiri. Va asiguram că fotografiile sunt facute într-un mediu foarte sigur, cald și confortabil pentru voi și copilul vostru și întreaga experiență este una de care va veti aminti cu drag.

În opinia noastră, fiecare etapă din viața copiilor ar trebui să fie sărbătorită și capturată; dar fotografia nou-născuților este ceva cu adevărat special.

Scopul nostru este de a crea imagini frumoase, atemporale folosind tonuri naturale și texturi care vă incadreaza cel mai bine copii.

Timpul ideal pentru fotografierea nou-născuților este între ziua 7 și ziua 14 de la nastere, astfel încât vă rugăm să rezervați sesiunea de îndată ce știți data nasterii.

Vom face o rezervare provizorie timp de 10 zile după data nasterii și putem să o ajustăm dacă copilul se hotaraste sa vina mai tarziu.

Fotografia nou născutului este un gen de fotografie foarte specializat și aveți doar o singură șansă de a o face corect.
Pastrati primele amintiri ale familiei alaturi de nou nascut printr-o sedinta asa numita ‘newborn”!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Vezi portofoliu fotografie newborn” shape=”square” color=”sandy-brown” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fxfoto.ro%2Fstudio%2Fsedinte-foto-nou-nascuti%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1550494538907{margin-right: 20px !important;margin-left: 20px !important;background-color: #fbf3f2 !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”1926″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

SEDINTE FOTO COPII

Un portret frumos al copilului vostru arata mai mult decât un simplu zâmbet. Am creat cu atenție un mixt unic de fotografie, prin modul de iluminare, texturi și post-producție pentru a va prezenta o fotografie plina de viata.

Portretul copiilor se bazeza pe detalii, expresii naturale ale feței pe care le recunoașteți numai voi.

La fel cum un pictor de artă va selecta cu grijă o paletă de culori, asa si noi va vom sfatui cu ce sa imbracati copilul pentru a fi scos cat mai bine in evidenta si de ce nu, pentru a-i dezvalui cat mai bine caracterul.

Capturarea imaginii este doar jumătate din experiență, putem crea si albume foto digitale sau printuri pentru un tablou.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Vezi portofoliu fotografie copii” shape=”square” color=”sandy-brown” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fxfoto.ro%2Fstudio%2Fsedinte-foto-copii%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]