Desprei noi

by xfoto_portofoliu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bine ați venit și vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru.

Suntem o echipă de fotografi cu experienta, care am construit o afacere de fotografie foarte respectată, mai întâi cu nunți, apoi si cu familii și branduri creative, iar astăzi sunt mândrii ca oferim amintiri de neuitat chiar din primele zile dupa nastere.

Imaginile noastre sunt inspirate de dragostea noastra autentică față de oameni și de povestile lor.

Ne plac foarte mult copiii și unul dintre cele mai mari complimente pe care le-am primit vreodată a fost să ne spuna că fotografiez copiii altora ca și cum ar fi al meu.

Fotografia este profesia noastră cu normă întreagă și iubim cu adevărat crearea de imagini minunate ale celor pe care îi iubiți cel mai mult.

Scopul nostru este de a crea imagini frumoase, moi și atemporale folosind tonuri naturale și texturi care să vă complimenteze cel mai bine copilul și copiii. Noi credem că un portret frumos al copilului tău ar trebui să-l portretizeze mult mai mult decât un zâmbet.

Vă rugăm să nu ezitați să ne sunați pentru a putea discuta despre fotografiile frumoase pe care le vom crea cele mai frumoase amintiri.

Cele mai bune gânduri

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_empty_space][vc_column_text][tmm name=”claudiu-butculescu”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]